WIA Educational

WIA Educational levert werkplekken Nieuwe technologieën voor alle vormen van onderwijs, zoals 3d printen en scannen, lasersnijden, snijplotten en zo’n 25 andere werkplekken. De WIA werkplekken voor Nieuwe technologieën bestaan uit: een apparaat, model of machines, educatieve en/of industriestandaard software, trainingsmateriaal, installatie, training van docenten, abonnementen voor ondersteuning en update van software en trainingsmateriaal.

Onze werkplekken zijn afgestemd op de eisen van het onderwijs, alsmede op lesmethoden van educatieve uitgevers. Wij bieden een goede oplossing voor een doorlopende leerlijn tussen de verschillende opleidingen. Zowel leerlingen als docenten werken via dezelfde gebruikersinterface. Op deze manier kunt u als docent via een en hetzelfde systeem kennis overdragen aan leerlingen en deze ondersteunen.

We werken snel en efficiënt, ontzorgen docenten en systeembeheerders en leveren toegevoegde waarde. U kunt zich richten op lesgeven. Nieuwsgierig? Kijk alvast op onze website www.wiaeducational.nl. Wij zien u vanzelfsprekend ook graag op onze stand, waar u kunt kennismaken met onze werkplekken Nieuwe Technologieën.

wia