Inschrijving geopend!

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de Bètatechniekdag, ook als je geen lid bent van de NVON.
De dag begint met een opening om 10:00 uur (10:30 voor inschrijvers van de AWL-workshop). Hierna zijn er vier workshoprondes, een eindlezing en een borrel. Per ronde zul je een keuze moeten maken, dus oriënteer je van tevoren op het tijdschema. Inschrijven kan vervolgens via deze website.

Lunch
Let op: de lunch is tijdens één van de eerste drie workshoprondes, je kiest zelf welke. Wanneer je geen lunch kiest, word je door ons ingedeeld en komt één van je workshopkeuzes te vervallen.

Ticket
Na het inschrijven ontvang je per mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is de inschrijving niet compleet. Na het voldoen van de factuur ontvang je een e-ticket. Neem dit mee op 23 maart. Op dit toegangsbewijs staat onder meer een overzicht van het dagprogramma en de gekozen workhops. Na het congres ontvang je een certificaat (PDF) van deelname via het opgegeven mailadres.

Kosten
Deelname kost 275,-. NVON-leden betalen 165,- en voor studenten is de prijs 75,-. Inschrijven kan alleen op persoonlijke titel. Binnen het inschrijfformulier is er de mogelijkheid de factuur naar een ander adres te laten sturen. De inschrijving sluit op 17 maart. Dit is ook het moment waarop de betalingen afgerond moet zijn om verzekerd te zijn van deelname.

De Bètatechniekdag vindt op 23 maart plaats op het Bouw&Infra-park te Harderwijk. Route-info vind je via de locatie-pagina.