INSCHRIJVEN

Via deze link kun je je inschrijven voor de Bètatechniekdag. Je wordt geleid naar een andere website. Lees je alvast in in de verschillende workshops die zullen plaatsvinden in de vier workshoprondes (waarvan één lunchronde). Dat maakt het makkelijker om straks bij het inschrijven een keuze te maken.

Lunch en informatiemarkt
Vergeet niet naast de 3 workshops ook een lunchmoment te kiezen. De lunch vindt plaats bij de informatiemarkt en duurt lang genoeg om zowel te eten als de markt te bezoeken.

Ticket en voorwaarden
Na het inschrijven ontvang je per mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is de inschrijving niet compleet. Na het voldoen van de factuur ontvang je een e-ticket. Neem dit mee op 29 maart. Op dit toegangsbewijs staat onder meer een overzicht van het dagprogramma en de gekozen workhops. Houd er rekening mee dat inschrijven een betalingsverplichting inhoudt. Annuleren is maar beperkt mogelijk. Tijdens de Bètatechniekdag worden er foto’s en opnames gemaakt voor promotiedoeleinden.

Kosten
Deelname kost 275,-. NVON-leden betalen 165,- en voor studenten is de prijs 75,-. Inschrijven kan alleen op persoonlijke titel. Binnen het inschrijfformulier is er de mogelijkheid de factuur naar een ander adres te laten sturen.

Na het congres ontvang je een certificaat (PDF) van deelname via het opgegeven mailadres.

nvon conferentie onderwijs inschrijven bètatechniekdag