INSCHRIJVEN

Via deze link kun je je inschrijven voor de Bètatechniekdag. Je wordt geleid naar een andere website. Lees je alvast in in de verschillende workshops die zullen plaatsvinden in de vier workshoprondes (waarvan één lunchronde). Dat maakt het makkelijker om straks bij het inschrijven een keuze te maken.

Lunch en informatiemarkt
Vergeet niet naast de 3 workshops ook een lunchmoment te kiezen. De lunch vindt plaats bij de informatiemarkt en duurt lang genoeg om zowel te eten als de markt te bezoeken.

Ticket
Na het inschrijven ontvang je per mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is de inschrijving niet compleet. Na het voldoen van de factuur ontvang je een e-ticket. Neem dit mee op 29 maart. Op dit toegangsbewijs staat onder meer een overzicht van het dagprogramma en de gekozen workhops. Na het congres ontvang je een certificaat (PDF) van deelname via het opgegeven mailadres.

Kosten
Deelname kost 275,-. NVON-leden betalen 165,- en voor studenten is de prijs 75,-. Inschrijven kan alleen op persoonlijke titel. Binnen het inschrijfformulier is er de mogelijkheid de factuur naar een ander adres te laten sturen. De inschrijving sluit op 17 maart. Dit is ook het moment waarop de betalingen afgerond moet zijn om verzekerd te zijn van deelname.

nvon conferentie onderwijs inschrijven bètatechniekdag