Inschrijven nu mogelijk

Je kunt je vanaf nu hier inschrijven voor de Bètatechniekdag!

Oriënteer je van tevoren op het programma, want bij de inschrijving zul je hieruit een keuze moeten maken. Ook kies je een lunchmoment en kun je je optioneel inschrijven voor een aansluitend diner (zie hier ook info over overnachten).

Lunch
Let op! Er zijn vier workshoprondes, waarvan de laatste langer duurt. De lunch is tijdens één van de eerste drie rondes, je kiest zelf welke. Wanneer je geen lunch kiest, word je door ons ingedeeld en komt één van je workshopkeuzes te vervallen.

Ticket
Na het inschrijven ontvang je per mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is de inschrijving niet compleet. Na het voldoen van de factuur ontvang je een e-ticket. Neem dit mee op 23 maart. Op dit toegangsbewijs staat onder meer een overzicht van het dagprogramma en de gekozen workhops. Na het congres ontvang je een certificaat (PDF) van deelname via het opgegeven mailadres.

Kosten
Deelname kost 275,-. NVON-leden betalen 165,- en voor studenten is de prijs 75,-. Inschrijven kan alleen op persoonlijke titel. Binnen het inschrijfformulier is er de mogelijkheid de factuur naar een ander adres te laten sturen. De inschrijving sluit op 17 maart. Dit is ook het moment waarop de betalingen afgerond moet zijn om verzekerd te zijn van deelname.

De Bètatechniekdag vindt op 23 maart plaats op het Bouw&Infra-park te Harderwijk. Route-info vind je via de locatie-pagina.